Velkommen!

Som ny underviser er der mange ting man skal finde ud, derfor har vi prøvet at samle alt hvad du skal bruge på denne side. 

Du finder et velkomst dokument, en checkliste du skal læse . inden dit første kursus, samt en liste over alle kontaktpersoner så du kan finde ud af hvem du skal skrive til hvis du har spørgsmål. Hvis du stadig er i tvivl kan du altid skrive til info@supku.dk.

Velkommen til!

Huskeliste inden kursus
Velkomstbrev
Guide til tilmeldingssystemet

Du finder et dokument med alles kontaktoplysninger, hvor du bedes skrive navn, nummer og email ind. Du vil herefter få tildelt en SupKu.dk-mail. Da vi ved at de fleste i forvejen ikke gider checke flere e-mail indbakker vil al post der sendes til din SupKu-mail sendes videre til den e-mail du angiver. Det er vigtigt at du hurtigst muligt får sendt datoønsker for dit kursus afsted til info@supku.dk. Derefter skal du have skrevet en kursusbeskrivelse - du kan finde en skabeelon nedenfor. Sidst men ikke mindst skal du have taget et billede til hjemmesiden. Dette gør du ved at kontakte Asher (asher@supku.dk) og arrangerer en dato for dette. 

Husk når du begynder på at lave dit kursus skal du bruge SupKu's powerpoint template. Hvis du kunne tænke dig at lave et hæfte/hand-out som du udleverer til kursisterne er der ligeledes en skabelon til dette. Husk at checke undervisersiden hvor du kan finde alle de andre underviseres PowerPoint shows for at få inspiration. 

Kontaktoplysninger
Powerpoint template
Skabelon til kursusbeskrivelse
Hand-out template

© 2017 Asher Lou Isenberg, for SupKu